McLaren-kuljettaja Sergio Perez kertoo, että talvitestien pitkälti kylmä ja märkä sää ei ole ollut ihanteellinen alku kaudelle. 23-vuotias aloittaa nyt uudessa tallissa ja toiveena olisi ollut oppia MP4-28 -autosta enemmän kisakauden kaltaisissa, kuumemmissa olosuhteissa.

– En varmaankaan paljasta salaisuutta sanoessani, että sää ei ole ollut ihanteellinen kolmessa testissä, Perez kertoo F1-sarjan kotisivulla.

– Me olemme saaneet paljon tietoa märän kelin sekä välikelin renkaista, joten siinä suhteessa testit ovat olleet erittäin hyödyllisiä. Tiedän, kuinka auto toimii näissä olosuhteissa. Tietenkin olisin toivonut myös lämpimämpiä olosuhteita, mutta näin se vain menee joskus.

Meksikolainen myönsi, että testit olivat pienoinen pettymys, mutta Australian kisan lähestyessä erityistä huolta ei kuitenkaan ole.

– Ei, se ei saa minua hermostumaan – ja kyllä, olisin mieluusti oppinut paljon enemmän autosta kuin olosuhteet sallivat.

– Tämä on pieni pettymys, mutta on vain maksimoitava se, mitä on tarjolla. Näin olemme tehneetkin.