Red Bull kiistää, että tallipäällikkö Christian Horner ei olisi riittävän vahva johtaja pitääkseen kuljettajiaan kurissa. Asia on ollut kiivaan väittelyn alla Sebastian Vettelin ohitettua Mark Webberin vastoin tallimääräystä Malesian GP:ssä.

Hornerilta kysyttiin kisan jälkeen, että miksi Vetteliä ei määrätty antamaan johtoasemaa takaisin Webberille, mihin tallipomo vastasi, että saksalainen ei olisi tehnyt sitä kuitenkaan. Kommentti tulkittiin osoitukseksi siitä, että tallissa asioista ei päätä Horner vaan Vettel.

Ex-tallipäällikkö Flavio Briatore teki oman näkemyksensä asiasta selväksi Italian radiossa sanomalla, että Hornerilla ”ei ole munaa”.

Nimetön Red Bull -lähde puolusti Horneria BBC Sportille muistuttamalla tallin saavutuksista.

– ”Heikko” tallipäällikkö ei voisi ohjata tiimiä kolmeen peräkkäiseen maailmanmestaruuteen ja valvoa sekä hallita sitä laajaa tiimityötä, jota tarvitaan tähän saavutukseen.

– Lajin historiassa tähän on pystynyt ainoastaan neljä tallia.