Kimi Räikkönen sanoo Malesian GP:n olleen vaikea. Perjantaina harjoituksissa Räikkönen oli nopein, mutta muuttuneissa olosuhteissa myös auton toiminta muuttui odotettua enemmän. Lopputuloksena oli seitsemäs sija ja tippuminen MM-sarjan kakkoseksi kisan voittaneen Sebastian Vettelin taakse. Romain Grosjean sijoittui kuudenneksi.

– Vaikka auto tuntui hyvältä perjantaina, eilen ja tänään oli aika vaikeaa. Lauantaiaamusta alkaen se ei jostain syystä ole käyttäytynyt niin kuin odotimme erityisesti märällä, jossa meillä ei ollut pitoa, Räikkönen sanoi.

– Kisa oli kova ja menetin osan etusiivestäni startissa, mistä ei ollut apua, mutta ainakin saimme muutaman pisteen, mikä on parempi kuin lähteä täältä tyhjin käsin. Jos voimme saada auton sellaiseksi kuin se oli Australiassa, olen varma, että olemme kärjessä jälleen.

Tallipäällikkö Eric Boullier kutsui tulosta hyväksi kun otetaan huomioon autolle sopimattomat olosuhteet. Lotukset saivat myös heikot lähdöt ja tippuivat kärkikymmenikön ulkopuolelle alussa.

– Valitettavasti me emme nähneet tänään auton koko potentialia ja se aika, jonka menetimme startissa oli vaikea saada kurottua kiinni.

– Se, että sijoituimme kohtuullisen etäisyyden päähän johtajista oli hyvä ponnistus molemmilta kuljettajiltamme sekä tiimiltä strategian osalta. Normaalina viikonloppuna voimme varmasti saada vahvempia tuloksia.