30-vuotias Asia Walker on päässyt selittelemään tekosiaan poliisille ajettuaan autonsa floridalaisen kodin seinästä läpi perjantaina 15. helmikuuta, kertoo New York Daily News.

Kuljettaja raportoi poliisille, että hänen huomionsa ajamisesta herpaantui ”lemmiskellessään” poikaystävänsä kanssa. Tuhoihin lukeutui kaksi kokonaista huonetta.

Talo oli onnettomuushetkellä tyhjillään ja Walker itse kärsi tapahtuneessa ainoastaan lieviä vammoja päänsä alueelle. Hänen poikaystävänsä Charles Phillips ei loukkaantunut.

Naapurissa asuva Marvin Johnson, joka on vartioinut taloa sitten sen omistajan kuoleman elokuussa, oli järkyttynyt tapahtuneesta.

– Pelkäsin, että auto räjähtää, joten soitin hätänumeroon. Kuulosti siltä, kuin joku olisi murtautumassa talooni, mies muisteli.

Paikallisen poliisilaitoksen edustaja, ylikonstaapeli Kim Montes, muistutti, että ajaessa autoa on syytä pitää molemmat kädet ratissa.

– Hän (kuljettaja) kertoi asiaa tutkineelle poliisille, että hän ja hänen poikaystävänsä hieman lemmiskelivät autossa. Kyseinen poliisi epäilee tämän olleen syynä auton hallinnan menetykselle.

– Me suosittelemme aina ajajia pitämään molemmat kädet ratissa ja keskittymään ajamiseen, jotta tällaista ei tapahtuisi, Montes sanoo.

Walker on nyt pidätettynä.