Mercedeksen tallipäällikkö Ross Brawn on kommentoinut epäilyksiä, että McLarenin tekniikkapomo Paddy Lowea oltaisiin tuomassa Mercedekselle hänen korvaajakseen.

Brawn vihjasi Lowen olevan osa ”jatkosuunnitelmaa” siltä varalta, että valta tallissa vaihtuisi. Brawn vakuuttaa kuitenkin jatkonsa olevan hänen itsensä päätettävissä. Työnantaja haluaa nimittäin pitkäaikaista sitoumusta, mutta britin mukaan hän ei voi sellaista vielä tehdä.

– Tunnen kaikki tallin suunnitelmat tulevaisuudelle ja toivon, että olen osa niitä pitkän aikaa, Brawn sanoi lehdistötilaisuudessa tallin tehtaalla torstaina James Allen on F1 -sivuston mukaan.

– Tunnen tilanteen täysin. Mercedes haluaa pitkäaikaista sitoutumista. Tietenkin monien uusien [henkilöstö-] lisäyksien vuoksi haluan nähdä kuinka asiat sujuvat ennen kuin teen lopullisen pitkäntähtäimen sitoumuksen. Sen vuoksi meillä on oltava asioita valmiina.

– Se on vähän kuten suunnitelma Ferrarilla, kun päätin lopettaa siellä. Me rakensimme jatkosuunnitelman, olen osa sitä, olen puhunut Paddyn kanssa, me tunnemme tilanteen. Suunnitelmissani on jatkaa täällä hyvin pitkän aikaa.

Brawn korosti, että hän on Mercedeksen yksiselitteinen tallipäällikkö ja äärimmäisen motivoitunut jatkamaan työssään.