BBC: Sebastian Vettelin Ferrari-siirto mahdollinen 2015

© Kuva: Getty Images

Ferrari on jälleen toistanut vuotuisessa Wrooom-tapahtumassaan, että Sebastian Vetteliä ei olla tuomassa F1-talliin lähitulevaisuudessa. Tallipäällikkö Stefano Domenicali kuvailee Vettelin ja Fernando Alonson muodostamaa kuljettajakokoonpanoa ”unelmajoukkueeksi”, jossa olisi kuitenkin riskejä.

– Tällä hetkellä se ei ole tavoitteemme, Domenicali sanoi BBC Sportille.

– Se on asia, jota mietimme tulevaisuutta silmällä pitäen, sillä meillä on paljon kunnioitusta Sebastian kohtaan, mutta se ei ole asia, josta meidän on keskusteltava kiirellisesti tallin sisällä tällä hetkellä.

Ferrarin nimeltä mainitsemattomat sisäpiirilähteet kertoivat, että Vettel ei tule ”missään tapauksessa” siirtymään talliin 2014, mutta kaudella 2015 mahdollisuus ”ei ole poissa laskuista”.