F1-toimittaja Edd Straw uskoo, että Lotus tulee pitämään Romain Grosjeanin kisakuskina myös ensi vuonna. Straw sanoo Grosjeanin olevan ”potentiaalinen superstara”, mikäli hän kykenee vähentämään virheherkkyyttään.

– Lotus olisi hullu jos hylkäisi Romain Grosjeanin nyt, toimittaja kirjoittaa Autosportille.

– Vaikkakin hän teki liian monta virhettä kaudella 2012 ja hänen kykynsä arvioida riskejä radalla on vakavasti kyseenalainen, hän on yksinkertaisesti liian nopea tullakseen jätetyksi.

Straw lisäsi pitävänsä ranskalaista yhtä nopeana kuin sarjan nopeimmat kuljettajat.

– Vakavasti otettava F1-talli ei voi heittää pois sellaista lupausta niin pian.

– Maltillinen kakkoskuljettajaratkaisu pisteiden keruuseen potentiaalisen superstaran sijasta – ja Grosjean todella on riittävän nopea ollakseen sellainen jos hän vain rauhoittuu – olisi harmittavan varovainen askel tallille, joka näkee itsensä kunnianhimoisena, luovana ja nousevana.