Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier lupaa sekä Kimi Räikkösen että Romain Grosjeanin olevan vahvempia kuljettajia ensi vuonna. Itse auton osalta toiveena on samankaltainen kilpailukyky kuin maaliskuussa, jolloin Grosjean ajoi kolmosruutuun Australiassa.

– Olisin iloinen jos aloittaisimme kauden yhtä suorituskykyisellä autolla suhteessa muihin kuin viime kaudella. Tiedän, että molemmat kuljettajamme tulevat olemaan valmiina kilpailuun ja sanotaan nyt vaikka niin, että tulevat pärjäämään paremmin kuin 12 kuukautta aiemmin, Boullier sanoi Autosportille.

Uusi auto tulee olemaan kehitysversio nykyisestä. Tallipäällikkö myös sanoo, että suurten sääntömuutosten ollessa edessä kaudella 2014, ensi vuoden projektin osalta on tehtävä osittain kompromissi.

– Me emme tietenkään halua puskea liian pitkään, mikä satuttaisi isoa projektiamme vuodelle 2014.

Mikäli Lotus kaikesta huolimatta osoittautuisi mestaruushaastajaksi ensi kaudella, Boullier ei siitä kieltäytyisi.

– Se olisi mukava ongelma, joskin monimutkaista hallita. Mutta meidän on oltava realistisia. Tämä on viimeinen osa lukua yksien sääntöjen osalta ja 2014 alkaa uusi luku. Meillä ei ole varaa aloittaa kaukaa muiden takaa uusien sääntojen aikana.