Abu Dhabin GP:n ensimmäiset harjoitukset ovat päättyneet McLarenin Lewis Hamiltonin pitäessä huippuvauhtia (1:43.285). Myös toiseksi nopein aika meni samaiselle tallille, Jenson Buttonin nimiin (+0.333). Red Bullin Sebastian Vettel oli kolmas (+0,765) ja Ferrarin Fernando Alonso neljäs (+1.081).

Williamsin Pastor Maldonado (+1,830) oli seitsemäs ja löi tällä kertaa tallikaverinsa, kolmoskuljettaja Valtteri Bottasin (+2.062) niin kahdella sijalla kuin kymmenykselläkin.

Lotukset olivat jälleen varsin tutussa perjantaivauhdissa. Kimi Räikkönen oli 10:s (+2.137) ja Romain Grosjean 14:s (+2.458).

Häntäpään talleista Caterhamin Heikki Kovalainen (+4.133) oli tavalliseen tapaan nopein ja teki kaiken kaikkiaan 19:nneksi nopeimman kellotuksen.

Giedo van der Garde, joka lainasi Vitali Petrovin autoa sessiossa, kärsi moottoriongelmasta, jonka aiheuttajaa talli yhdessä Renaultin kanssa tutkii. Hollantilainen ajoi ainoastaan kolme kierrosta ilman kellotusta.

Ajat: Formula One World Championship Ltd