Sergio Perezin ensi kauden tallikaveri Jenson Button on epäileväinen meksikolaisen kyvystä täyttää Lewis Hamiltonin jättämä paikka McLarenilla. Nyt kolme kautta tallissa ajanut Button tuntee Hamiltonin kyvyt.

– Se tulee olemaan vaikea paikka Checolle täyttää. Lewis on kaveri, joka on voittanut maailmanmestaruuden ja jolla on valtavan paljon voittoja ja kisoja tässä tallissa, Button varoittaa The Guardian -sanomalehdessä.

– Se on massiivisen paljon pyydetty [Pereziltä], mutta mitä muutakaan voisi tehdä? Autoon on laitettava joku ja hän on nopea. Olen kuullut, että hän on älykäskin.

– En ole varma pystyykö hän vastaamaan haasteeseen alusta alkaen. Hän tulee viettämään paljon aikaa Iso-Britanniassa tehtaalla.

Button kaikesta huolimatta uskoo meksikolaisen tulevan olemaan ennen pitkää huipputallin vaatimalla tasolla. Ensi kauden alussa sitä tuskin kuitenkaan kannattaa odottaa, hän arvelee.

– Katsotaan mitä tapahtuu ja minulla on sellainen tunne, että hän tulee olemaan kilpailukykyinen. Mutta tietenkään hänellä ei ole kokemusta, enkä usko hänen taistelevan kärjessä ensi kauden alussa, mutta hän saattaa yllättää.