Heikki Kovalainen jäi nyt toistamiseen peräkkäin tallikaverinsa Vitali Petrovin taakse, kun kaksikko ajoi Intian GP:ssä maaliin sijoilla 17 ja 18.

Suomalainen oli pitkään Viipurin raketin edellä, mutta talli kertoo, että ensin mainittu kärsi KERS-ongelmasta kisan puolivälin jälkeen.

– Starttini oli hyvä. Olin 17:s ensimmäisen kierroksen jälkeen ja pysyin [Sauberin Kamui] Kobayashin sekä edellä olevan ryhmän vauhdissa vetäessämme kaulaa takana oleviin autoihin, Kovalainen kertoo.

– Me suunnittelimme kahta pysähdystä, mutta auton toimiessa siten kuin se toimi, me pysyimme ensimmäisellä stintillä pitkään ja vaihdoimme yhten stoppiin ja pysähdyimme heti kisan puolivälin jälkeen.

– Pysähdys oli hyvä, mutta suunnilleen kisan ensimmäisen kahden kolmanneksen jälkeen kärsin ongelmasta KERS:n kanssa, mikä tarkoitti sitä, että minun oli päästettävä Vitali ohi.

-Siitä eteenpäin kyse oli vain auton saamisesta maaliin. KERS:n menetys ei tietenkään auttanut, mutta oli silti melko helppo vetää eroa takana oleviin autoihin ja ilman sitä ongelmaa olisin varmasti sijoittunut korkeammalle.