Michael Schumacherin entinen manageri Willi Weber rohkaisee saksalaislegendaa jättämään formula ykköset lopullisesti taakseen. Schumin uskotaan harkitsevan siirtoa Sauber-talliin, mutta Weber pitää ajatusta huonona.

– Hänen ei missään tapauksessa pitäisi ajaa pienessä tallissa, manageri sanoo Auto Motor und Sportille.

– Mitä tämä on? Jatkaa Sauberilla? Yksityistallissa? Minulla ei ole mitään Peter Sauberia vastaan – hän on tehnyt tänä vuonna upeaa työtä – mutta sellaiset miehet kuin Michael kuuluvat huipputalleihin tai maailmanlaajuiseen konserniin.

Weber oli alunperinkin seitsenkertaisen maailmanmestarin paluuta vastaan sillä perusteella, että todennäköisyys sen onnistumiselle kolmen vuoden tauon jälkeen yli 40 vuoden iässä ei ollut korkea. Nyt hän on asiassa entistä jyrkempi.

– Michael, tämä on loppu. Ajan on oltava hyvää, manageri neuvoo entistä suojattiaan, ja jatkaa:

– Hän ei tarvitse formula ykkösiä, vaan formulat tarvitsevat häntä. Hän on yhä legenda, lopettamisensa jälkeenkin. Tässä taannoin olin käymässä jälleen paddockilla ja tulin hyvin tietoiseksi asiasta. Keneltä pyydetään eniten nimikirjoituksia ja kuka tunnistetaan ensimmäisenä?

– Ihmiset yhä viittaavat minuun managerina, vaikka en sitä enää ole. Vanhat ajat jatkavat eloaan ihmisten mielessä, Weber uskoo.