Mercedesin tallipäällikkö Ross Brawnin mukaan eläkkeelle tämän kauden jälkeen vetäytyvä Michael ”Schumi” Schumacher on jopa tämän vuosisadan paras kilpa-ajaja.

Seitsemän F1-titteliä tukevat tätä kommenttia varmasti.

– Luulen, että hän on tämän vuosisadan paras kilpa-ajaja. Olen hyvin etuoikeutettu, että olen saanut työskennellä Michaelin kanssa alusta alkaen. Totta kai minulla on ollut fantastisia aikoja, kovia aikoja, mutta myös erittäin menestyksekkäistä aikoja, ESPN siteeraa Brawnia..

– Mielestäni Michael on tuonut paljon tiimille tämän toisen periodin aikana, vaikka ihmiset eivät ole nähneet sitä: Michaelilla on ollut valtava vaikutus kulissien takana. Emme ole saavuttaneet sitä mitä olemme halunneet saavuttaa yhdessä ja se on turhauttavaa. Mutta uskon, että se mitä me tulemme saavuttamaan tulevaisuudessa, Michael on antanut panoksensa siihen.