Saksalainen autoilun erikoislehti Auto Motor und Sport kertoo huhujen tuovan yhä Porschea kohti formula ykkösiä. Volkswagen-konsernin osayhtiö aloittaa Le Mans -sarjassa 2014, mutta lehden mukaan kyseessä saattaa olla vain ”lämmittely” F1-rantautumiselle.

Porsche on hankkinut Le Mans -projektilleen ammattilaisia, joilla on taustaa kuninkuusluokassa. Jopa nykyisiä F1-tallien työntekijöitä on pyritty houkuttelemaan mukaan. Myös investoinnit Weissachin huippumoderniin moottoriurheiluteknologiakeskukseen ovat aiheuttaneet spekulointia.

Tähän mennessä WV-konsernin mahdolliset F1-suunnitelmat ovat kaatuneet pitkälti hallituksen puheenjohtajan Ferdinand Piechin tunnetusti avoimen vastustuksen vuoksi. 75-vuotiaan itävaltalaisen jäämistä eläkkeelle on kuitenkin uumoiltu jo useamman vuoden ajan.

Lehti arvelee, että uudet moottorisäännöt voivat tehdä sarjasta myös relevantimman autovalmistajalle.