Fernando Alonso vakuuttaa, että keskeytys Japanin GP:ssä ja hänen sarjajohtonsa pieneneminen vain neljään pisteeseen ei ole huolenaihe. Ferrari-kuljettaja luottaa, että kilpailijoiden ongelmat voivat jatkossakin auttaa taistelussa mestaruudesta.

– Tietenkin tämä tulos käytännössä pyyhki edun, joka minulla oli aiemmin, mutta jos minulle olisi kerrottu kauden alussa, että olisin tässä asemassa viisi kisaa ennen loppua, olisin mieluusti ottanut sen!, espanjalainen sanoo tallin tiedotteessa.

– Selkeästi meidän on nyt työskenneltävä lujasti auton kehityksessä. En ole huolissani, mutta meidän on reagoitava siihen askeleeseen, jonka muut kilpailijat ovat ottaneet. Meillä alkaa nyt eräänlainen mini-mestaruussarja, joka kestää viisi osakilpailua. Tavoitteena on ottaa ainakin yksi piste enemmän kuin kaikki muut.

– Se, mitä tapahtui tänään meille, voi tapahtua muille seuraavalla kerralla. Pyörä pyörii ja siitä kilpa-ajossa on kyse.