Kimi Räikkönen sanoo, että auton nykyisellä suorituskyvyllä Singaporen kisan kuudes sija oli lähellä maksimia. Paremmalla onnella viides sija olisi ollut mahdollinen.

– Aika-ajojen jälkeen päivän tulos ei ollut kovin huono, mutta minusta meillä oli mahdollisuuksia parempaankin, Räikkönen sanoi paddockilla GPUpdate.net -sivuston mukaan.

– Me emme olleet tarpeeksi nopeita taistelemaan palkintokorokkeesta, mutta ensimmäinen turva-auto ei auttanut meitä ja me olisimme ehkä voineet saavuttaa yhtä paremman sijoituksen ilman sitä.

Ongelmaksi muodostui jo viime kisoissa tutuksi muodostunut hopeinen autopari.

– Me olimme ehdottomasti nopeampia kuin Michael (Schumacher) ja Nico (Rosberg), mutta jäimme jumiin heidän taakseen suurimmaksi osaksi kisaa, mikä oli turhauttavaa. Täällä on hyvin vaikea ohittaa ihmisiä, joten on luotettava varikkopysähdyksiin tai muiden tekemiin virheihiin.

Upea puolustusvoitto piti yhä mestaruustaistelun elossa, mutta seuraava osakilpailu on ratkaiseva paitsi pisteiden osalta, ylipäätään auton loppukauden kilpailukyvyn suhteen. Iso kysymys on Japaniin luvattu tupla-DRS -järjestelmä.

– Olen yhä kolmas kuljettajien mestaruussarjassa, mutta meillä on parannuksia tehtävänä seuraavissa kisoissa taistellaksemme kärjessä. Toivottavasti voimme ottaa askeleen eteenpäin Japanissa ja jatkaa siitä.