Jenson Button oli Belgian GP:n aika-ajojen jälkeen yhtä hymyä. McLaren-kuskia on joskus syytetty balanssikitisemisestä, mutta nyt sellaista ei ollut todellakaan havaittavissa.

– Tästä on ollut melko pitkä aika kun viimeksi olin paalulla. Se oli Monacossa 2009. Sunnuntait ovat olleet hyviä viimeisimpinä vuosina, mutta lauantait eivät ole olleet aivan täydellisiä. Upea aika-ajo siis, Button myhäili lehdistötilaisuudessa.

– On valtavan tärkeää palata takaisin niin pitkältä tauolta ja saada hieno tulos lauantaina. Kisa on huomenna, mutta tämä on melkein kuin GP-voitto, sillä edellisestä paalusta on niin pitkän aikaa.

– Löysimme hyvän balanssin autoon ja se on toiminut hyvin koko päivän. Minulla on sellainen ajotyyli, että ei ole helppoa löytää säätöjä, jotka toimivat minulle, mutta kun ne löytyvät, voimme ottaa paalun. Iso kiitos tiimille siis.

– Tämä tulee tulee tekemään huomisesta helpompaa, mutta varmasti haasteita on yhä paljon edessä.