Kolminkertainen F1-mestari Jackie Stewart nostaa Mark Webberin mestarisuosikiksi. Skotti näkee Red Bull -kuskissa tarvittavaa henkistä vahvuutta, jota aussilla kenties ei ollut vielä lopussa pettymyksen tuottaneella kaudella 2010.

– Kyllä, hän voi voittaa sen tänä vuonna. Mark Webber on juuri oikeassa iässä pystyäkseen suoriutumaan siitä, Stewart vastasi kotipaikkansa paikallislehdelle, Bucks Heraldille.

– Ja tänä vuonna hänellä on kykyä tehdä se ja hieman enemmän kokemusta. Mark Webber on erittäin kova henkisesti, paiskii töitä kovaa ja tietenkin kaikki tytöt rakastavat häntä, F1-legenda selittää tarkentamatta mikä on viimeisenä mainitun tekijän vaikutus.

– Tällä hetkellä (Fernando) Alonsolla on suurin mahdollisuus, mutta olemme vasta kauden puolivälissä. Kisoja on yhdeksän jäljellä ja Webberillä on Red Bull -talli takanaan.

73-vuotias näkee avaimeksi loppukaudella kuljettajien kyvyn pitää päänsä kylmänä. Webber on antanut vahvoja näyttöjä sekä puolesta että vastaan tämän ominaisuuden osalta viime vuosina.

– Tunteet ovat erittäin vaarallisia. Itse totisesti huomasin, että kun tunteet poistetaan kokonaan, tein parempaa työtä. Alonso tekee sen erittäin hyvin nykyisistä kuljettajista, mutta Mark Webber pystyy siihen myös.