Heikki Kovalainen pääsi tuoreessa Flying Lap -verkkolähetyksessä kertomaan tulevaisuuden näkymistään. Amerikkalaisfani kysyi seuraavaa: ”Heikki, jos voisit valita minkä tahansa (tallin) formula ykkösissä tai sen ulkopuolella, missä ajaisit?”

– Heh, tuo on aika ilmeinen kysymys, mutta valitettavasti ei kovin helppo vastata. Ollakseni rehellinen, nautin tällä hetkellä ajastani Caterhamilla ja olen tyytyväinen talliin. On ollut upea mahdollisuus minulle olla mukana alusta alkaen, Kovalainen vastasi.

– Mutta toisaalta en ole nuori junnu enää. Olen 30-vuotias ja jos joskus haluan tehdä tuloksia, sen täytyy olla seuraavien muutamien vuosien aikana, jotka ovat urani prime-timea.

– Jossain vaiheessa tällä kaudella me siis tulemme istumaan alas managerieni kanssa ja katsomme minkälainen markkinatilanne on tällä hetkellä, mitä siellä tapahtuu ja toisaalta mitä tapahtuu Caterhamilla. En ole puhunut Tonyn (Fernandes, tallipäällikkö) kanssa, enkä kenenkään muunkaan kanssa vielä.

– Tällä hetkellä keskityn saamaan autosta ja tiimistä mahdollisimman paljon suorituskykyä irti ja jossain vaiheessa näemme, mitä tulemme tekemään tulevaisuudessa. Jos kehitymme sellaisella tavalla ja nopeudella, joilla uskon tallin voivan kehittyä, niin pysyminen Caterhamilla on vahva mahdollisuus, Kovalainen vakuuttaa.