Peräti seitsemänneksi nopeimman ajan perjantain toisissa harjoituksissa ajanut Caterhamin Heikki Kovalainen uskoo, että sopivat asetukset sunnuntain kisalle saattavat olla löytymässä nopeasti.

– Tämä oli varmaankin märin päivä, jonka olemme nähneet formula ykkösissä hetkeen ja se leikkasi ajomäärät vähäisiksi tänään, Kovalainen sanoo tallin tiedotteessa.

– Oli melkoisen petollinen keli molemmissa sessioissa, varsinkin iltapäivällä, jolloin kärsin sutimisesta suoran päässä ja sellaisessa tilanteessa ei ole mielekästä riskeerata autoa, erityisesti siitä syystä, että meillä on tulossa varsin paljon uusia osia autoon ja meidän täytyy tarkastella niitä niin paljon kuin suinkin mahdollista tänä viikonloppuna.

– Kun sää oli näin märkä, on vaikea sanoa kuinka paljon olemme parantaneet täällä, mutta aamulla auto tuntui olevan hyvin balansissa heti kun aloin vähän painamaan, joten jos sunnuntaina sataa kuten nyt, ainakin tiedämme, että meillä on kunnolliset asetukset kisaa varten.