Vitali Petrov kertoi kisan jälkeen olleensa erittäin tyytyväinen viikonloppuun Montréalissa kokonaisuutena. Yksi pieni yksityiskohta kuitenkin jäi harmittamaan: aika-ajot, joissa autosta olisi ollut saatavilla enemmänkin suorituskykyä. Petrov piti Heikki Kovalaista pitkään kuitenkin takanaan.

– Mutta aivan lopussa menetin (sijan) ja olin hyvin turhautunut, Viipurin raketti sanoo F1News.ru -sivuston haastattelussa.

– Enkä vain siksi, että hävisin hieman, vaan siksi, että viikonlopun alusta alkaen olin tehnyt kaiken oikein ja juuri ratkaisevalla hetkellä teimme virheen rengaspaineiden kanssa, Petrov jatkoi.

– Tämän lisäksi kahdessa rengassarjassa, joita käytimme aika-ajoissa, näytti olevan selvä ero. Jälkimmäinen vaikutti kuluvan hieman nopeampaa kuin ensimmäinen. Siihen saattoi vaikuttaa sää – lämpötila nousi aika-ajoissa – mutta toisaalta muutaman minuutin aikana ei pitäisi syntyä sellaista eroa.