F1-sarjan kotisivu on analysoinut kauden alun jälkeen ”aika-ajokuninkaat”. Lotuksella kuutena lauantaina tallikaverinsa lyöneellä Romain Grosjeanilla on valtikka, arvioidaan juttussa.

– Vuoden alussa kaikkien katseet Lotuksella olivat paluuta tekevässä ex-mestarissa, Kimi Räikkösessä. Mutta kun Jäämies hankki huomiota, hänen tallikaverinsa ja paluuta myös tekevä Romain Grosjean hankki tuloksia, sarjan kotisivu kirjoittaa.

– Jotkut saattasivat esittää, että Räikkönen on keskittynyt kisastrategiaan – hänhän johtaa Grosjeania 20 pisteellä – mutta ei ole kysymystäkään siitä, että ranskalainen on se, joka on vakuuttanut enemmän yhden kierroksen nopeudessa.

Heikki Kovalainen, joka on voittanut aika-ajoissa tallikaverinsa seitsemän kertaa, saa sen sijaan vuolaita kehuja.

– Entinen osakilpailuvoittaja Kovalainen ei ehkä ole tällä hetkellä kärkiautossa (tai edes keskikastin autossa), mutta se ei ole estänyt häntä osoittamasta minkälainen laatukuljettaja hän on.

– (Vitali) Petrov ei ole mikään etana, mutta sarjan häntäpäässä, jossa pienimmät marginaalit tekevät suuren eron, suomalainen on se, joka on kunnostautunut ja ajanut kahdesti Tony Fernandesin tallin aika-ajojen toiselle jaksolle ja oli molempia Toro Rossoja nopeampi Valencian aika-ajoissa.