Kanadan GP kärsi vaikeuksista opiskelijoiden mielenosoitusten vuoksi, mutta osakilpailun tulevaisuus näyttää kaikesta huolimatta varmalta. Bernie Ecclestone sanoo paikalliselle La Presse -sanomalehdelle arvostavansa tapahtumaa.

– Kanada on tärkeä meille. Me kaikki rakastamme tulla Montréaliin. Ihmiset ovat ystävällisiä. Siksi me olemme täällä.

Mielenosoituksia nousevista yliopistomaksuista miljardööri pitää valitettavina, mutta ei erityisen huolestuttavina.

– Ei, en ollenkaan. Me selvisimme koko episodista Bahrainissa, joka oli paljon vakavampi. Olen pettynyt tapahtumiin täällä, koska minusta ne eivät ole oikein asianmukaisia. Täällä opiskelumaksut ovat hyvin matalia. Totisesti paljon halvempia kuin usemmissa osissa maailmaa, Ecclestone tiesi.

Sanomalehden mukaan ”lähde lähellä neuvotteluita” paljastaa, että sopimusluonnos 10-vuoden jatkosta aina vuoteen 2024 saakka on jo laadittu ja allekirjoituksiin päästäneen viimeistään loppukesästä.