Kimi Räikkönen oli pettynyt aika-ajoihin. Kahdeksas lähtöruutu ei ole katastrofi, sillä paljon huonomminkin olisi voinut mennä, mutta palkinnoille Monacossa on vaikea nousta edes niin kaukaa.

– Tietenkään emme ole erityisen tyytyväisiä tuon session jälkeen. Ensimmäisestä harjoitusjaksosta alkaen olemme olleet hieman jäljessä sitä, missä meidän pitäisi olla ja olemme yrittäneet ottaa kiinni, Räikkönen sanoi Autosportin mukaan.

– Auto on ihan hyvä. Suurin ongelma tänään oli saada renkaat toimimaan, sillä niiden lämmittäminen oli vähän kimuranttia.

– Parhaalla kierroksella olisin voinut mennä hieman kovempaa, mutta vedin pitkäksi Swimming Poolin sektorissa. Tämä on vähän pettymys, mutta aina ei voi onnistua. Normaalilla kilparadalla voisi ohittamalla saada sijoja, mutta Monacossa sellainen on vaikeaa. On kuitenkin muistettava, että mitä vain voi tapahtua, joten toivottavasti voimme saavuttaa jotakin hyvää huomenna.