Lotuksen varakuljettaja Jerome d’Ambrosio olisi toivonut saavansa ajaa hieman enemmän ensimmäisenä testipäivänä Mugellossa. Auto kuitenkin maittoi belgialaiselle.

– On sääli, että ajoaikaa oli niin vähän. Meillä oli kiireinen ohjelma laadittuna ja vaikka kaikkea ei peruttu, oli vain rajallinen määrä mahdollista saavutettavaa, d’Ambrosio sanoi tallin kotisivulla.

– Vaikka ajoin vain 40 kierrosta, 20 kuivalla ja 20 märällä, minulla oli heti loistava tunne radalla. E20 on todella fantastinen auto – täysin erilainen kuin mikään, jolla olen ajanut aiemmin.

– Erityisesti kuivalla oli heti ilmeistä kuinka hyvästä autosta on kyse vakauden ja ennakoitavuuden suhteen. Se on erittäin helppo auto ajaa. Talli on tehnyt tätä työtä vuosia suurella menestyksellä ja sen pystyy tuntea, että kyse ei ole vain autosta, vaan koko tallin toimintatavoista, d’Ambrosio suitsuttaa.

Tänään ajovuorossa piti olla Kimi Räikkönen, mutta hänen testinsä peruttiin. Lotus twiittasi asiasta sanoen, että yhden kuljettajan käyttäminen kahtena jälkimmäisenä päivänä on tehokkaampi ratkaisu.