Bruno Sennan pahimmat suorituspaineet purkautuivat Monacossa hänen ajettua kymmenenneksi ja tallikaverinsa Pastor Maldonadon törmäiltyä pitkin viikonloppua. Kimi Räikkösen hidastelu ei kuitenkaan saa kiitosta brassilta.

– Olen tyytyväinen pisteeseen vaikean kisan jälkeen. Se on tulos, joka lisää luottamustamme vaikeampien vaiheiden jälkeen, Senna sanoi Globo Esporten mukaan.

– Me ansaitsimme enemmän ja minusta olisimme voineet olla vahvempiakin.

– Oli mukava olla kärkikymmenikössä, mutta vähän jäi kuitenkin hampaankoloon. Kisa oli hieman turhauttava, koska jäin jumiin Kimin taakse.

– Strategiamme meni pieleen, sillä pysähdyimme samalla kierroksella kuin Kimi ja hän oli hyvin hidas. Emme voineet sille mitään. Yritin saada hänet tekemään virheen, ja hän tekikin pari kertaa, mutta (Monacossa) ohittaminen on hyvin vaikeaa, Senna valitteli.