Lotuksen Romain Grosjean oli toisen päivän nopein Mugellon testeissä yhdessä Sauberin Kamui Kobayashin kanssa. Ranskalaiskuljettaja uskoo, että kehitystyössä on onnistuttu kauden edetessä vastoin asiantuntijoiden pelkoja.

– Auto tuntuu paremmalta ja paremmalta työstäessämme sitä, mikä on tietenkin upeaa, sillä se tarkoittaa, että olemme oikealla polulla. Meillä on myös paljon parempi käsitys siitä, miten E20 toimii suhteessa alkukauteen, Grosjean sanoi tallin haastattelussa.

– Se antaa meille selkeämmän kuvan siitä, millä saamme enemmän suorituskykyä irti autosta. Tärkein myönteinen asia minulle on se, että auto tuntuu hyvältä monilla erilaisilla asetuksilla ja vaihtelevissa olosuhteissa. Sitä on helppoa ajaa, mikä tekee kaikesta muustakin helpompaa.

Grosjean sanoo, että uusia osia ei Mugellossa ole juurikaan testattu.

– Olemme enemmänkin yrittäneet oppia mahdollisimman paljon auton käyttäytymisesta erilaisilla asetuksilla. Kisaviikonlopun aikana on vaikeaa kokeilla kaikkea mitä haluaisimme, koska ajoaikaa ja renkaita on rajallisesti, joten tämä on ideaali tilaisuus testata käytännössä ideoitamme ilman vaaraa arvokkaan rata-ajan menettämisestä.