Kimi Räikkönen oli epätavallisen optimistinen pettymyksen tuottaneesta Monacon sijoituksestaan huolimatta. Yhdeksänneksi ajanut Räikkönen ei usko auton suorituskyvyn hävinneen mihinkään.

– Yhdeksäs sija oli parasta, mihin tänään pystyimme. En aloittanut kovin hyvältä sijalta ja minulla oli vaikeuksia kisan aikana, joten viikonloppu ei ollut aivan helpoin, mutta ainakin saimme pari pistettä, Räikkönen sanoi Autosportin mukaan.

– Tämä on parempi kuin ei mitään, mutta ei ihan sitä mitä halusimme. Yksi kisa ei muuta miksikään sitä tosiasiaa, että me olemme olleet melko vahvoja kaikkialla – jopa täällä viikonlopun alussa. Rata on täysin erilainen kuin mikään muu, enkä usko, että meidän kannattaa olla huolissamme siitä, että tämä ei ollut paras viikonloppumme.

– Kävi miten kävi, joskus asiat eivät suju odotetulla tavalla ja nyt meidän täytyy katsoa kohti Kanadaa paremman sijoituksen toivossa.