Romain Grosjean odottaa Monacoa innokkaasti. Ranskalainen toivoo hyvää tulosta, mutta odottaa isoa joukkoa haasteita, joista on selvittävä jos mielii hyvää tulosta.

– Monaco tulee olemaan fantastinen tapahtuma ja se on erityinen kisa minulle. On varmaa, että siellä on paljon ranskalaisia faneja ja odotan innolla heidän tukeaan. Tunnelma tapahtumassa on hullu!, Grosjean sanoo tallin kotisivulla.

– Kuljettajana on pysyttävä rauhallisena ja rentoutuneena ja yrittää tehdä työnsä. Kyseessä on rata, joka ei anna anteeksi yhtään virhettä. Sitä täytyy kunnioittaa, mikä on avain täällä. Toivottavasti saamme jälleen hyvän tuloksen.

Nopeilla radoilla pärjäävän Lotus-auton sopivuus katuradalle on vielä kysymysmerkki.

– Monaco on erikoisrata ja on erittäin vaikea sanoa tuleeko auto sopimaan sinne vai ei. Suorilla se on kuhmurainen ja radan pinnan pito on erittäin matala. Kaikki tämä tarkoittaa sitä, että koskaan ei voi tietää mitä odottaa.

– Toivon, että saamme myönteisen yllätyksen ja auto sopii Monacon omalaatuisiin haasteisiin. Se olisi mukavaa.