Mercedes saattaa saada hallituspaikan pörssiin menevään F1-yhtiöön. Aiemmin erityisesti Saksan mediassa on raportoitu, että Bernie Ecclestone ei ole tarjonnut uuden Concorde-sopimuksen puitteissa tallille Ferrarin, McLarenin ja Red Bullin tavoin hallituspaikkaa, mikä osaltaan aiheutti jopa huhuja siitä, että Daimler vetäisi F1-tallin pois sarjasta.

– Mercedes allekirjoittaa uuden Concorde-sopimuksen. Siinä ei tule ongelmaa, Ecclestone sanoi Pitpassille.

– Meidän täytyy katsoa jos Mercedes saa istuimen hallituksesta. Tapasin (Daimlerin hallituksen puheenjohtajan) Dieter Zetschen Barcelonassa asian tiimoilta. Hänestä se oli ihan OK, mutta hänen täytyy hyväksyttää kaikki keskustelemamme asiat hallituksessaan.

Paitsi kysymys hallituspaikasta, ongelmia on aiheuttanut myös se, että Mercedekselle on huhuttu tarjotun selvästi pienempää osuutta sarjan tuloista kuin kolmelle suurelle tallille.