Fernando Alonso sanoo, että Felipe Massa on yksi parhaista kuljettajista maailmassa. Alonson fani halusi tietää pitääkö espanjalainen Massaa sopivana kuljettajana Ferrarille tänä päivänä. Kysyjä korosti, että hän viittaa nimen omaan brassin nykytilanteeseen.

– Hän on yksi maailman parhaista ajajista ja on osoittanut sen läpi uransa. Kun auto on hyvä, on helppoa kehua ja kun auto on huono, tulee kritiikkiä, Alonso sanoi uutistoimisto EFE:n julkistamassa kysymys-vastaus -sarjassa.

– Olen kokenut vastaavanlaisia tilanteita Renaultilla aiempina vuosina, jolloin tallikavereitani kritisoitiin perusteettomasti. Nyt heitä näkee kehuttavan jälleen, Alonso muistuttaa.

Alonson antama varaukseton tuki pahoissa vaikeuksissa olevalle tallikaverilleen saattaa liittyä ensi kauden kuljettajarulettiin. Ferrari on vihjaillut ykköskuljettajallansa olevan päätösvaltaa tallikaverinsa valinnassa.