Top Gear näkee Romain Grosjeanin suorituksen Kiinassa Lotuksen kasvot pelastaneena esityksenä. Maailman tunnetuimman autoiluohjelman kotisivun kisaraportti ei mairittele Kimi Räikkösen esitystä, jos ei yksiselitteisesti myöskään syytä häntä romahduksesta.

– Kärkikolmikko olisi voinut olla hyvin erilainen, mikäli Lotuksen Kimi Räikkönen ei olisi antanut kaikille erittäin havainnollista esitelmää siitä, mitä tarkoittaa renkaiden puskeminen yli suorituskyvyn.

– Ajaessaan kakkosena kymmenen kierrosta ennen maalia, kataklysminen vauhdin menetys sai hänet tippumaan sijalle 14 ja merkkasi yhtä uskomattominta taistelua sijoituksista.

– Tähän kuului nautinnollinen hetki Mark Webberille, joka ajoi autonsa päättäväisesti Sebastian Vettelin edelle neljänneksi, sekä hieno ajo Romain Grosjeanilta, joka nosti kauden kierrosmääräänsä neljästä kuuteenkymmeneen ja samalla pelasti Lotuksen kasvot.