Pirellin moottoriurheilupomo Paul Hembery kiistää jälleen, että renkaat olisivat muodostumassa ratkaisevaksi ja vaikeasti ennakoitavaksi tekijäksi formula ykkösissä tällä kaudella. Hembery toistaa, että parhaat voittavat yhä.

– Jos miettii Melbournen katukisaa, minusta mitään epätavallista ei tuloksissa nähty. Jos miettii Malesian sadekisaa, sade itsessään voi tehdä kisasta luonteeltaan vaikean. Shanghaissa ja Bahrainissa paalupaikan ottaneella autolla voitettiin kisa. Voisi siis sanoa, että paras auto/kuljettaja -kokoonpano voitti, Hembery puolustelee Autosportin haastattelussa.

– Niin kauan kuin kaikilla on samat haasteet, on sanottava, että parhaat kuljettajat ja insinöörit voittivat. Minusta mistään lotosta ei ole kyse, sillä kärkiautot ovat kärjessä syystä: ne ovat hyvin kilpailukykykyisiä.

– Suurin haaste tänä vuonna on se, että autot ovat niin lähellä toisiaan, että ohittamisesta tulee suurempi preemio ja suurempi haaste. Se itsessään tarkoittaa, että lähtöjärjestyksestä tulee viime vuotta tärkeämpi asia, Hembery uskoo.