McLarenin tekninen johtaja Paddy Lowe kertoo, että talli tuo Kiinan osakilpailuun päivityksiä, jotka parantavat autoa kauttaaltaan. Suhteellisen kilpailukyvyn lisääntymiseen Lowe ei sano kuitenkaan uskovansa.

– Meillä on tulossa tähän osakilpailuun useita päivityksiä lähes kaikille auton osa-alueille, Lowe sanoi Sky Sportsin mukaan.

– Me siis toivomme kohtuullista parannusta suorituskyvyssä. Siitä huolimatta uskomme, että tämä tulee riittämään vain siihen, että pysymme aika-ajoissa ja kisavauhdissa nykyisellä suhteellisella tasollamme. Olisin yllättynyt, mikäli meidän pääkilpailijamme eivät ottaisi myös askeleita eteenpäin, hän jatkoi.

– Erityisesti kärkitallien välillä on heltymätön taistelu kauden aikaisessa kehityksessä. Se on jo alkanut ja meidän täytyy nyt katsoa pystymmekö pitämään yllä johtomme aika-ajovauhdissa kahden ensimmäisen osakilpailun tapaan.