Italialainen Autosprint kertoo huhuihin viitaten, että Ferrarin päivitykset tulevat muuttamaan tallin autoa merkittävästi. Lehden mukaan F2012 tulee muuttumaan lyhyessä ajassa 40-50%. Kaikkia muutoksia ei kuitenkaan nähtäne vielä Mugellon testeissä.

Autosprintin mukaan auton nokka tulee pysymään muuttumattomana. Sen sijaan muutoksia tulee muun muassa sivuponttooneihin, pakoputkien ulostuloihin, painojakaumaan ja mahdollisesti takajousitukseen.

Artikkelin mukaan teknisten sääntöjen rajoitteet tekevät kilpailijoiden eron kuromisesta kiinni kuitenkin ”lähes mahdotonta” kun pidetään mielessä, että McLaren ja Red Bull eivät ole lopettaneet omaa kehitystyötään.

– Tämän vuoksi on epätodennäköistä, että Mugellossa nähdään niin radikaalia vallankumousta suorituskyvyssä, että se tekisi Ferrarista ja Fernando Alonsosta voittajasuosikin Espanjan GP:ssä, Autosprint kirjoittaa.