Sergio Perez sanoo, että tulevaisuus Ferrarilla olisi hänen mieleensä. Vaikka maranellolaistalli on viime vuosina ollut vaikeuksissa kilpailijoiden kanssa, meksikolainen pitää sitä yhä suurimpana ja kauneimpana kaikista.

– Saapa nähdä. Lopulta se riippuu tästä vuodesta, joka on minulle erittäin tärkeä, Perez vastasi espanjalaisen Marcan kysymykseen, että voisiko hän olla ykkössuosikki korvaamaan Felipe Massa.

– Tämä kausi ei ole vielä edes alkanut ja kaikki muuttuu hyvin nopeasti vuodessa. On monia asioita vielä nähtävänä. Minulle Ferrari on suurin talli, jossa jokainen kuljettaja unelmoi voittavansa mestaruuden, mutta katsotaan nyt. Olisi hienoa ajaa siellä jonakin päivänä.

Fernando Alonson tallikaverina oleminen ei olisi kuitenkaan kaikkein helpoin kuviteltavissa oleva tehtävä.

– Sanoisin, että Alonso on kaikkein vaikein kaikista sarjan kuljettajista tallikaverina. Kunnioitan häntä paljon.