Heikki Kovalaiselle annettiin viiden lähtöruudun rangaistus Australian osakilpailussa viime viikonloppuna, mutta hän ei anna sen häiritä Malesian osakilpailuun valmistautumista.

– Odotan innolla pääsemistä takaisin Malesiaan ja Australian kisan jälkeen on hyvä, että pääsemme takaisin radalle niin nopeasti. Olen hyväksynyt rangaistuksen, jonka sain Sebastian Vettelin ohittamisesta turva-auton ollessa radalla, Kovalainen sanoo Caterhamin kisaennakossa.

– Se oli ehdottomasti melko kova tuomio, mutta säännöt ovat sääntöjä ja on valitettavaa, että tein pienen virheen, joka asettaa minut viisi sijaa alemmaksi Sepangin lähtöruudukossa.

– Ongelma ei ole kovin suuri – me tiedämme, että voimme ohittaa autoja, jotka todennäköisesti ovat edellämme ruudukossa ja minun täytyy vain tehdä parhaani saadakseni itseni niin korkealle lauantaina kuin mahdollista, jotta voimme minimoida rangaistuksen vaikutuksen kisassa, Kovalainen toivoo.

Malesiassa kovassa helteessä ja kosteudessa tärkeimmäksi asiaksi nousee nesteytys.

– Otan tavallista enemmän nestettä viikon alkupuolella ennen kisaa ja huolehdin, että pysyn ulkona päivän kuumimman ajan, jotta kehoni tottuu lämpötiloihin. Kun olen autossa, kaikki on taas ihan normaalia.