Heikki Kovalainen aloittaa huomisen kisan lähtöruudukon päästä ajettuaan 19:nneksi aika-ajoissa ja kärsittyään edellisen kisan jäljiltä viiden lähtöruudun rangaistuksen. Kovalainen ei juurikaan yrittänyt peitellä pettymystään.

– Se oli outo aika-ajojakso minulle. Tiedän, että autosta on saatavissa enemmän irti, sillä menetin toisessa stintissä aikaa optio-renkailla, Kovalainen sanoo tallin tiedotteessa.

– Tein pari pientä virhettä ja tunsin, että perän pito ei ole ihan riittävä, joten enemmän on luvassa, mutta ei vain tänään. Huomenna täytyy huolehtia, että pääsen ohi autoista edessäni mahdollisimman nopeasti jatkaakseni kisaa. Luvattu sade ei ole vielä osunut mihinkään sessioon, mutta kuka tietää mitä huomenna voi tapahtua.

– Täällä on aina mielenkiintoista ja olosuhteiden vuoksi on ehdottoman tärkeää päästä maaliin. Sitten nähdään missä olemme.