Viime vuonna uutisoitiin laajasti Lewis Hamiltonin ja hänen isänsä Anthonyn kuljettaja/manageri -suhteen katkeamisesta. Nyt isä-Hamilton on avautunut tuskasta, jonka hänen poikansa päätös aiheutti.

– Se oli kuin painajaista. Tuntui siltä kuin jokin olisi kuollut. Olin järkyttynyt, täysin hajalla, Hamilton Sr kertoo Sunday Mirrorille.

– Kun hän sanoi, että hän ei halua minua enää managerikseen, se tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta, sillä me emme olleet riitaantuneet. En suuttunut, mutta en myöskään pystynyt käsittelemään sitä kovin hyvin.

– Olin ollut hänen rinnallaan siitä asti kun hän sai ensimmäisen radio-ohjattavan autonsa 5-vuotiaana – viikosta toiseen olin antanut elämäni sille. Se päivä kokemuksena muutti elämäni, Anthony tilittää.

Isä-Hamilton kuitenkin kertoo, että nyt tunnekuohun tasoituttua hän pystyy näkemään poikansa päätöksessä oikeutuksen.

– Lewis oli oikeassa mennessään omalle tielleen. Oliko se, miten se tapahtui, oikein? Ei varmaankaan. Jos olisin voinut päättää asiasta, olisin varmaankin tehnyt sen eri tavalla. Mutta asiat ovat niin kuin ne ovat, Anthony sanoo elämää jo nähneen miehen viisaudella.