HRT:n veteraanikuljettaja Pedro de la Rosa myöntää, että talli tarvitsee apua. HRT julkisti uuden autonsa vasta tällä viikolla ja kautta edeltävät testit luonnollisestikin jäivät F112:n osalta väliin kokonaan.

Ongelmana on paljolti Espanjan talous. Työttömyysaste on valtava ja kansantalous pysähdyksissä, minkä vuoksi myös sponsoriraha on tiukalla. Uudessa autossa ei näy kuin kahden sponsorin logot.

– Tämä on kriisiaika ja se on huomattu myös formula ykkösissä, jossa budjetit ovat tippuneet. Jos rahoitusta ei ole, tulee olemaan vaikeaa. Me tarvitsemme sijoittajia, jotka uskovat tähän projektiin ja auttavat meitä kasvamaan.

– Ensin meidän on kuitenkin rakennettava sellainen perusta, joka osoittaa, että meihin sijoittaminen on kannattavaa.

Marussia on ainoa toinen talli, jolta jäivät testit uudella autollaan väliin. Caterhamin kasvaneiden resurssien sekä merkittävästi vahvemman kuljettajakokoonpanon ansiosta venäläistalli lieneekin ainoa, jota vastaan HRT:llä voi olla tällä kaudella mitään sanottavaa.