Kanadan osakilpailussa nähtiin tapahtumarikas kierros, kun peräti kolme kuskia keskeytti saman kierroksen aikana.

Kaikki alkoi Red Bullin Sergio Perezistä. Meksikolainen menetti autonsa hallinnan radan ensimmäisellä sektorilla, ajautuen perä edellä seinää päin. Matka jatkui, mutta juuri kahden vuoden jatkosopimuksen energiajuomatallin kanssa solminut meksikolainen tuhosi takasiiven osumassa.

Perez ajoi omin avuin varikolle, mutta matka päättyi siihen.

Vajaa kierros myöhemmin oli Ferrarin Carlos Sainzin vuoro aiheuttaa kolari. Espanjalainen menetti autonsa hallinnan, ja ajautui Williamsin Alexander Albonia päin. Osuma tuhosi molempien autot, pakottaen kaksikon keskeyttämään.

Osuma on katastrofi molemmille talleille, sillä kumpikaan Williamseista tai Ferrareista ei ruutulippua Montrealissa näe. Charles Leclerc joutui jättämään leikin kesken moottorivian takia. Logan Sargeant puolestaan teki tuttavuutta seinän kanssa.

LUE MYÖS: