Hallitseva maailmanmestari Max Verstappen ei vakuuttunut perjantain annista Monacon legendaarisella katuradalla.

MM-sarjaa johtava hollantilainen oli jatkuvasti suurissa vaikeuksissa autonsa ajettavuuden kanssa, eikä kyyti riittänyt kirkkaimpaan kärkeen missään vaiheessa. Pitkin perjantain ensimmäistä sekä toista harjoitusjaksoa tiimiradiossa kuultiin jatkuvasti autonsa käytöksestä purnaava Verstappen.

MM-sarjan kärkinimi hipsutteli useaan kertaan kaiteita, mutta selvisi ilman isompia osumia. Red Bull -tähti oli avausharjoitusten 11:s ja toisessa sessiossa neljäs, mutta eroa kärkimies Charles Leclerciin kertyi runsaat puoli sekuntia. Hollantilainen ei usko tällä kertaa mahdollisuuksiinsa taistella kirkkaimmassa kärjessä ruhtinaskunnan kaduilla. Verstappenin mukaan auton suunnittelufilosofia ei sovellu parhaiten Monacon ahtaalle katuradalle.

– Tällaisia asioita ei pysty muuttamaan säädöillä, koska tässä on kyse siitä kuinka auto on rakennettu. Ei sitä yhdessä yössä muuteta, joten olemme jumissa sen kanssa, purnasi Verstappen harjoitusten jälkeen.

– En odota minkäänlaista ihmettä.

Red Bullilla ja Verstappenilla on aikaa hienosäätää autoa vielä kolmannen harjoitustunnin ajan ennen lauantai-iltapäivän aika-ajoja. Viikonlopun aikataulun ja lähetysajan näet tästä.

LUE MYÖS: Lähde: Yllättävä talli nousemassa Carlos Sainzin totiseksi vaihtoehdoksi

LUE LISÄÄ