Ferrari-kuljettaja Charles Leclercin Monacon GP:ssä käyttämästä ajoasusta maksettiin huutokaupassa melkoinen summa.

Emilia-Romagnan osakilpailu jouduttiin perumaan viime kuussa rajujen tulvien vuoksi ja huutokaupassa kerättiin varoja tulvatuhojen uhreille. Karmeissa tulvissa sai surmansa WTF1-sivuston mukaan 15 ihmistä ja tuhannet menettivät kotinsa.

Monacolainen kantoi kortensa kekoon ja laittoi kaupattavaksi kotikilpailunsa erikoisväritteiset varusteet. Ferrari-tähden kypärän osalta tehtiin ennätys, sillä pelkästään tästä maksettiin hurjat 306 000 euroa. Kyseessä on korkeimmalla hinnalla koskaan huutokaupattu kypärä moottoriurheilun saralla.

Karkkirahoja ei ollut myöskään muut Leclercin huutokaupatut varusteet, sillä kilpailussa käytössä olleesta ajohaalarista pulitettiin 61 200 euroa, ajokengistä 20 400 euroa sekä ajohanskoista 42 000 euroa.

Leclercin lahjoituksesta hyväntekeväisyyteen rapsahti yhteensä 429 000 euroa.

LUE MYÖS: Sergio Perezin matka haastajasta kritiikin kohteeksi – ”Kurkotti johonkin, joka ei ollut koskaan mahdollista”