Tuoreen F1-kauden ensimmäiset kuukaudet ovat olleet vaikeita tietyille talleille. McLarenin lisäksi ranskalaistalli Alpine ei ole yltänyt asettamiinsa tavoitteisiin. Tämä ei luonnollisesti riitä jo valmiiksi rääväsuiselle toimitusjohtaja Laurent Rossille.

Rossi aloitti julkisen lynkkauksen tallinsa toimintaa kohtaan. Keskiössä on kokenut tallipäällikkö Otmar Szafnauer. Rossi vihjasi jopa Szafnauerin erottamisella.

– Olemme aloittaneet kauden jäljessä suorituskyvyn kanssa, mutta myös siinä kuinka kehitämme talliamme. Se on paljon, Rossi aloitti Canal + -kanavan haastattelussa.

– Olemme hyvin kaukana siitä, missä meidän täytyy olla. Ensimmäisessä kilpailussa näin tallin täynnä amatöörejä. Tämä johti tulokseen joka oli surkea. Bakussa näin täysin samaa. Virheitä täytyy tehdä oppiakseen, mutta me emme ole tehneet niin. Se on anteeksiantamatonta.

– Syy on koko tallin, mutta kaikki alkaa Otmarista. Tämä kaikki on hänen vastuullaan.

Szafnauer itse ei ole suostunut kommentoimaan toimitusjohtajansa tylytystä.