Red Bull -kuljettaja Sergio Perezin lauantainen aika-ajo oli sysimusta, kun meksikolainen karautti autonsa hietikolle heti aika-ajon alussa.

Perez raivosi tiimiradioon jostakin ongelmasta, joka liittyi Red Bull -kilpurin jarruihin. Edellisen kilpailun voittaja kertoi saman vian kiusanneen jo aiemmin ajetuissa harjoituksissa, joten turhautuminen oli silminnähtävää, kun sitä ei saatu korjattua.

– Kamala päivä. Meillä oli näitä ongelmia jo kolmannessa harjoituksessa ja uskoimme korjanneemme sen, mutta ei, sanoi turhautunut Perez Viaplaylle.

Meksikolainen ei suostunut kommentoimaan tarkemmin vikaa, vaan halusi selvittää asian nopeasti yhdessä tiiminsä kanssa. Tallikaveri Max Verstappen napautti paalupaikalle ja mestaruustaisto tuntuu olevan kahden Red Bull -kuskin kauppa, joten hollantilainen tulee olemaan melkoisessa etulyöntiasemassa.

– Toivottavasti saamme korjattua ongelman, sillä tulee olemaan todella vaikeaa kisata näin. En tahdo mennä yksityiskohtiin, sillä mielestäni sillä ei ole merkitystä. Vahinkojen minimoiminen tulee olemaan tärkeää, kommentoi Perez salamyhkäisesti.

Australian GP käynnistyy sunnuntaina kahdeksalta aamulla Suomen aikaa. Perez starttaa koko joukon hänniltä, sillä hän ei ehtinyt saada ollenkaan aikakierrosta ennen ulosajoaan.

LUE MYÖS: Q1: Draamaa aika-ajojen alkuun – Red Bull pihalla, Bottas floppasi