Aston Martin on muuttanut testisuunnitelmaansa kuljettajien ajattamisen suhteen Bahrainin talvitesteissä.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan polkupyöräonnettomuudessa loukkaantuneen Lance Strollin tilalla ajaneen Felipe Drugovichin piti kurvailla vain yksi aamupäiväsessio talvitesteissä, jotta Fernando Alonso ei joudu koko rupeamaa urakoimaan.

Brittitalli kuitenkin ilmoitti perjantaina antavansa Drugovichille ylimääräisen testisession, joka voisi indikoida sitä, ettei Strollin kisakunnosta ensi viikolla ole takeita. Brassikuljettaja ajaa lauantaina aamupäivän session kerätäkseen ennen kaikkea itselleen arvokkaita kilometrejä AMR23-kilpurin puikoissa, mikäli kisakuskin hommat kutsuvat.

Kolmipäiväiset talvitestit päättyvät lauantaina iltapäivällä. Avauspäivän tapahtumat ja tulokset näet tästä.

LUE MYÖS: Aston Martinin vuoro – tässä on Fernando Alonson ja Lance Strollin uusi työkalu