Sky Sportsin F1-asiantuntija ja entinen kuljettaja Martin Brundle ei ole vakuuttunut Ferrarin päätöksestä palkata Frederic Vasseur tallin uudeksi tallipäälliköksi. Vasseur korvaa Mattia Binotton, joka erosi aiemmin tässä kuussa pestistään.

Vasseur on toiminut vuodesta 2017 saakka Sauberin ja Alfa Romeon tallipäällikkönä. Tätä ennen 54-vuotias Vasseur työskenteli vuoden Renaultilla, mutta muuten kokemus on kertynyt alemmista luokista.

Brundle nostaakin esiin, että onko Vasseur riittävän kokenut Ferrarin puikkoihin.

– Yksi vaikeimmista töistä on Ferrarin tallipäällikön tehtävät tässä lajissa. Vasseur tulee Binotton tilalle. Hänellä on paljon kokemusta ja menestystä junioriluokista, mutta onko hän ollut Alfa Romeolla riittävän hyvä, että se aiheuttaisi vau-reaktion? Ei oikeastaan, Brundle aprikoi Sky Sportsilla.

– Nähtäväksi jää, että onko hänellä tarvittavia taitoja viedä Ferrari uuteen suuntaan.