Italialaisjulkaisu Gazzettan mukaan Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto poistetaan tehtävästään kauden päätyttyä.

Ferrari on kärsi Binotton alaisuudessa heikoimman kautensa vuosiin. Maurizio Arrivabenen kaudella 2019 korvannut Binotto ei ole onnistunut haastamaan mestaruudesta kertaakaan tallipäällikköpestinsä aikana.

Binotto työskenteli insinörinä vuosia tallissa ennen ylennystään tallipomoksi. Miehen jatko organisaatiossa ei ole toistaiseksi varma.

Sky Italian mukaan miehen korvaaja löytyy toisesta F1-tallista. Sivuston mukaan Valtteri Bottaksen tallipäällikkö Frederic Vasseur on korvaamassa italialaisen tammikuussa. Tämä jättää Alfa Romeon ilman tallipomoa.

Vasseuria on yhdistetty Ferrarille jo aiemmin. Sky Italian mukaan Ferrarin presidentti John Elkman neuvotteli ranskalaisen kanssa jo kesätauolla.