Alpinen tallipäällikkö Otmar Szafnauer kiistää Oscar Piastrin julkisuuteen laukomat kommentit tilanteesta, jossa Alpine-pomo kertoi aussinuorukaiselle kisakuskin pestistä ensi kaudeksi.

Piastrin mukaan hän ei voinut simulaattorityössä ollessaan ja monien ihmisten ympäröimänä välittömästi neuvotella Szafnauerin kanssa sopimustilanteestaan. Tämän jälkeen Alpine meni ja julkisti nuoren aussin kuljettajakseen ensi kaudeksi, vaikka hänellä oli jo suunnitelmat McLarenin kanssa. Alpine-pomo kertoo kuitenkin tilanteen menneen eri lailla.

– Oscar oli simulaattorissa. Simulaattorisession jälkeen menin hänen luokseen kertomaan tilanteesta ja onnittelemaan häntä. Hän hymyili ja sanoi kiitos, kertoo Szafnauer oman versionsa tapahtumista Autosportille.

– Oliko siellä ryhmä ihmisiä? Voin kertoa, että ei ollut. Siellä oli minun lisäksi vain simulaattoriteknikko, joka sattui olemaan samassa huoneessa.

– Jos olet koskaan ollut simulaattorissa, on se aika iso huone. Yhtä iso kuin tämä (Zandvoortin lehdistöhuone) ja meitä oli yhteensä kolme siellä. Joten se ei ollut kasa ihmisiä, eikä mitenkään nolo tilanne. Hän hymyili ja sanoi kiitos, kertoi Szafnauer.