AlphaTauri tiedottaa Pierre Gaslyn jatkavan tallissa ensi kaudellakin. Näin ollen ainakin hetkeksi voidaan unohtaa puheet Gaslyn jättävän Red Bull -perheen.

Ranskalaisen uran jatkosuunnitelmista on spekuloitu pitkään ja etenkin Sergio Perezin jatkosopimus Red Bull -tallin kanssa aloitti huhumyllyn Gaslyn uran suhteen. Mediassa on spekuloitu 26-vuotiaan katselleen muihin talleihin ja katkaisevan sidoksensa Red Bull -leiriin.

– Olen ollut tiimissä nyt viiden vuoden ajan ja olen ylpeä matkasta, jonka olemme yhdessä kulkeneet. Uusien sääntöjen myötä olemme pystyneet suunnittelemaan tulevaisuuden kehityksen 18 kuukauden tähtäimellä ja meillä on hyvä pohja jatkon suhteen, sanoi Gasly tallin tiedotteessa.

AlphaTaurin tallipäällikkö Franz Tost on oletetusti mielissään ranskalaisen jatkopahvista. Tost hehkuttaa Gaslyn taitoja sanoen hänen kuuluvan ehdottomasti kuninkuusluokan eliittiin.

– Olemme äärettömän tyytyväisiä julkistaessamme hänen jatkonsa ensi kaudeksi. Hän on ehdottomasti yksi sarjan parhaista ja on todistanut kykynsä tiimissämme, sanoi Tost.

Gasly on kurvaillut kuninkuusluokassa kaudesta 2017 alkaen. Ranskalaisella on taskussa yksi osakilpailuvoitto, kolme palkintopallisijoitusta sekä 325 MM-pistettä. Nopeimpia kierroksiakin on tarttunut matkan varrella kolme kappaletta.

Viime kaudella Gasly oli yksi sarjan parhaimmista kuljettajista rullaten AlphaTauriaan jatkuvasti kuuden sakkiin. Kuluva kausi on ollut italialaistallille hieman vaikeampi ja ranskalaisella on kasassa 16 MM-pistettä. Tallien puolella AlphaTaurilla on kasassa 27 pistettä.

F1-kausi jatkuu ensi viikonloppuna Englannin Silverstonessa.

Jos twiitti ei näy, näet sen tästä.

Visa Cash App RB F1 Team

@visacashapprb
he's not going anywhere! 🤙 @PierreGASLY stays with the team for 2023! 💙

read more 👉 win.gs/2023_Gasly